GARAGEPORTAR GÖTEBORG

 garageportar i Göteborg

Söker du efter garageportar i Göteborg? UK Portservice omfattar försäljning, montage samt service av alla sorters portar, vädertätningar och lastbryggor.

 

Vilka är vi på UK Portservice?

1996 grundade Ulf Kvist UK Portservice. Till en början drevs företaget av Ulf och då som ett enmansföretag, där service och underhåll stod i fokus. Allt eftersom det goda ryktet spred sig växte UK Portservice vilket har resulterat i att företaget idag har kontor i Borås och Göteborg. På så vis täcker UK Portservice hela Västsverige.

Vår verksamhet omfattar framförallt försäljning, montage samt service av portar. Vi utför även vädertätningar och lastbryggor. Eftersom vi har en väldigt lång och gedigen erfarenhet har vi även ett bra samarbete med både kommuner och större företag. Men självfallet vänder vi oss till både privat och offentlig sektor.

Vi erbjuder akut service

Vi tillhandahåller både akut service samt underhållsservice enligt avtal eller enligt överenskommelse gällande alla våra tjänster och garageportar i Göteborg. Oftast har man inte tid eller möjlighet att vänta. Det är en trygghet för dig som kund att veta om att vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig om något oförutsett skulle dyka upp.

I dagsläget arbetar vi även med att utveckla en jourverksamhet i samråd med våra samarbetspartners.

Kontakta oss när du behöver en ny garageport i Göteborg

Vi säljer, monterar, reparerar och erbjuder service av alla sorters garageportar i Göteborg.

Våra leverantörer tillhandahåller ett stort utbud av takskjutsportar till främst villa och privata fastigheter som kan anpassas helt enligt dina önskemål. Portarna finns i många varierade färger och mönster så vi kan garantera att du hittar något som passar dig.

Beroende på vad man har för behov så kan vi tillhandahålla t.ex kasettmönstrade garageportar i Göteborg, port med gångdörr eller lindabs garageport (som är isolerad och tillverkad av stål).

GARAGEPORTAR

AKUT SERVICE

GARAGEPORTAR I GÖTEBORG

Lång erfarenhet av försäljning & service av garageportar i Göteborg

Våra produkter

 

Takskjutsportar

Isolerade garageportar i Göteborg och panoramaportar som finns i olika designutföranden. De är tillverkade i rejält men lätt aluminium eller stål med en tålig polyesterbeläggning. Fönstren levereras i stark termoakryl som standard. Kan levereras med eller utan eldrift.

 

Vikportar och vikgrindar

Rambyggda stålvikportar av svetsade, varmförzinkade stålprofiler som tål tuffa tag och håller att rikta. De tillverkas som 2-, 3-, 4-, eller 6-delade och kan antingen konstrueras som handmanövrerade eller med eldrift. Kan tillverkas i flera olika utföranden.

 

Snabbgående rullportar

En säker och självläkande portduk som återställer sig själv i händelse av kollision. Hastighet upp till 2,5 m/sek. En lösning som är anpassad med logotypen på gardinen och dörrkarmen i rostfritt stål eller RAL-färger.

 

Dockningssystem

Lasthus, vädertätning och lastbrygga. Gör logistiken enkel och snabb. Vi erbjuder olika lösningar baserade på din byggnad, trafik, behov av isolering osv. Så, oavsett dina behov kan våra lastbryggor, vädertätningar och lasthus tillverkas för just din verksamhet.

 

Grindar med mera

Heras stängsel AB är specialister på områdesskydd och passagekontroll. De levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar samt elstängsellarm.

Det som vi främst arbetat med är deras snabbgående vikgrund WIKI.


Ring eller skicka ett mail om ni har några frågor!