CRAWFORD I GÖTEBORG

Är du i behov av PORTAR FRÅN CRAWFORD I GÖTEBORG?

Söker du efter en Crawford i Borås? UK Portservice omfattar försäljning, montage och service av alla sorters portar, vädertätningar samt lastbryggor.

 

Vilka är vi?

1996 grundade Ulf Kvist företaget UK Portservice. Till en början drev han det som ett enmansföretag, där service och underhåll stod i fokus. Allt eftersom det goda ryktet spred sig växte UK Portservice vilket har resulterat i att företaget idag har kontor i Borås och Göteborg. På så vis täcker UK Portservice hela Västsverige.  

Vår verksamhet omfattar framförallt försäljning, montage samt service av portar. Vi utför även vädertätningar, lastbryggor och Crawford i Göteborg. Eftersom vi har en väldigt lång och gedigen erfarenhet har vi även ett bra samarbete med både kommuner och större företag. Men självfallet vänder vi oss till både privat och offentlig sektor.

 

Vi erbjuder akut service

UK Portservice tillhandahåller både akut service samt underhållsservice enligt avtal eller enligt överenskommelse gällande alla våra tjänster och Crawford i Göteborg. Oftast har man inte tid eller möjlighet att vänta. Det är en trygghet för dig som kund att veta om att vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig om något oförutsett skulle dyka upp.

I dagsläget arbetar vi även med att utveckla en jourverksamhet i samråd med våra samarbetspartners.

 

Crawford i Göteborg

Vi säljer, monterar, reparerar och erbjuder service av alla sorters portar, där bland Crawford i Göteborg.

Våra leverantörer tillhandahåller ett stort utbud av takskjutsportar till främst villa och privata fastigheter som kan anpassas helt enligt dina önskemål. Portarna finns även i många varierade färger och mönster så vi kan garantera att du hittar något som passar dig.

Beroende på vad man har för behov så kan vi tillhandahålla exempelvis kasettmönstrade garageportar från Crawford i Göteborg, port med gångdörr eller lindabs garageport (som är isolerad och tillverkad av stål).

GARAGEPORTAR

TAKSKJUTSPORTAR

DOCKNINGSSYSTEM

AKUT SERVICE

CRAWFORD GÖTEBORG

Ukportservice – Lång erfarenhet av försäljning och service av Crawford i Göteborg

Våra produkter

 

Takskjutsportar

Isolerade garageportar från Crawford i Göteborg och panoramaportar som finns i olika designutföranden. De är tillverkade i rejält men lätt aluminium eller stål med en tålig polyesterbeläggning. Fönstren levereras i stark termoakryl som standard. Kan levereras med eller utan eldrift.

 

Vikportar och vikgrindar

Rambyggda stålvikportar av svetsade, varmförzinkade stålprofiler som tål tuffa tag och håller att rikta. De tillverkas som 2-, 3-, 4-, eller 6-delade och kan antingen konstrueras som handmanövrerade eller med eldrift. Kan tillverkas i flera olika utföranden.

 

Snabbgående rullportar

En säker och självläkande portduk som återställer sig själv i händelse av kollision. Hastighet upp till 2,5 m/sek. En lösning som är anpassad med logotypen på gardinen och dörrkarmen i rostfritt stål eller RAL-färger.

 

Dockningssystem

Lasthus, vädertätning och lastbrygga. Gör logistiken enkel och snabb. Vi erbjuder olika lösningar baserade på din byggnad, trafik, behov av isolering osv. Så, oavsett dina behov kan våra lastbryggor, vädertätningar och lasthus tillverkas för just din verksamhet.

 

Grindar med mera

Heras stängsel AB är specialister på områdesskydd och passagekontroll. De levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar samt elstängsellarm.

Det som vi främst arbetat med är deras snabbgående vikgrund WIKI.


Ring eller skicka ett mail om ni har några frågor!