Kontakta oss

Områdesskydd

Slaggrindar

Slaggrindar är mångsidiga med ett eller två grindblad som öppnas inåt eller utåt, vilket ger en smidig och enkel passage till de flesta anläggningar och fastigheter såsom kommersiella byggnader, industrifastigheter, förskolor, myndighetsbyggnader och bostadsföreningar.

Vi säljer och monterar både manuella och motordrivna slaggrindar. Det är grindar av hög kvalitet och i flera olika prisklasser. Det finns i en rad olika utföranden för att passa in bra i sin miljö.

Vi erbjuder slaggrindar med överklättringsskydd i form av tre rader taggtråd enligt vad som rekommenderas av i Svenska stöldskyddsföreningens regler för mekaniskt inbrottsskydd (SSF200 utgåva 4).

Slaggrindar kan även tillverkas i specialutförande motsvarande säkerhetsklass 1–4

Vi hjälper dig att ta fram rätt skydd för din verksamhet.

Specifikation

Det finns ingen specifikation för denna produkt

Vikgrind

Vikgrindar är en optimal lösning när hastighet, säkerhet, utrymme och trygghet är i fokus. Vikgrindar är snabböppnande grindar med grindblad som viks ihop när de öppnas, och de har en mindre öppningsradie än till exempel slaggrindar och skjutgrindar. Därför passar en vikgrind bra på platser där det är ont om utrymme och där trafikflödet är intensivt.

Snabböppnande vikgrindar ger en effektiv kombination av säkerhet, hastighet och driftsäkerhet. Det är parametrar som är extra viktiga på platser där man har höga säkerhetskrav och där fordon och människor passerar ofta. Vikgrindar passar därför extra bra vid anläggningar såsom detaljhandelsdepåer, logistikcentraler, räddningstjänststationer och parkeringsplatser, där det är viktigt att grinden stänger omedelbart efter passering.

Vi hjälper dig att ta fram rätt skydd för din verksamhet.

Specifikation

Det finns ingen specifikation för denna produkt

Skjutgrind

Skjutgrinden är ett populärt alternativ för anläggningar med höga säkerhetskrav, till exempel industrier som behöver en fjärrstyrd grind. En skjutgrind har fördelen att den kräver mindre utrymme för öppning eftersom den öppnas i sidled. Det gör den till ett bra val när utrymmet framför och bakom grinden är begränsat.

Vi säljer och monterar både motordrivna och manuella skjutgrindar som passar för många olika typer av verksamheter, miljöer och behov. Skjutgrindarna finns i olika öppningsbredder. Allt från 3 till 38 meter, vilket ger en säker, snabb och platseffektiv passage för både fotgängare och fordon.

Vi hjälper dig att ta fram rätt skydd för din verksamhet.

Alla skjutgrindar vi säljer är CE-märkta och uppfyller samtliga harmoniserande standarder och föreskrifter.

Specifikation

Det finns ingen specifikation för denna produkt

Rotationsgrind

Med en rotationsgrind, eller snurrgrind, kan du reglera flödet av människor som besöker din anläggning då de bara släpper igenom en person i taget. Rotationsgrindar är trygga och driftsäkra lösningar och kan fås både med och utan elektronisk drivenhet.

Vill du ha maximal kontroll kan du kombinera rotationsgrinden med ett tillträdessystem. Då vet du alltid exakt vem som är på plats. Grinden kan även utrustas med en grindspärr för extra säkerhet.

Det finns flera olika modeller av rotationsgrindar som lämpar sig för alla möjliga användningsområden och behov. Vi hjälper dig att ta fram rätt skydd för din verksamhet.

Specifikation

Det finns ingen specifikation för denna produkt

Bommar

Automatiska eller manuella bommar är ett effektivt och säkert sätt att kontrollera tillträde och hantera in- och utgående trafik till såväl industri som offentliga anläggningar och parker.

Det finns en rad olika typer av bommar som uppfyller olika säkerhetsbehov. Allt från enklare parkeringsbommar och vridbommar till eldrivna automatiska vägbommar med olika funktioner och tillval.

Bommarna som vi säljer och monterar uppfyller de vanliga medelhöga säkerhetsbehoven. Men det finns även specialbommar med hög säkerhet och de som är kraschtestade.

Vi hjälper dig att ta fram rätt skydd för din verksamhet.

Specifikation

Det finns ingen specifikation för denna produkt

Pollare

Pollare används för att reglera och guida och reglera trafik och som påkörningsskydd för fotgängare, cyklister och byggnader. Pollare kan vara en del av en större säkerhetslösning eller fristående.

Pollare fästs oftast permanent i marken och kan vara manuella eller automatiska. Pollare finns som både statiska och nedfällbara och kan användas för att öka säkerheten och begränsa framkomligheten för otillbörliga fordon på till exempel offentliga platser och parkeringar, eller vid cykel- och gångvägar och bostadsområden.

Pollare finns i lika storlekar och djup. Vi hjälper dig att ta fram rätt modell som uppfyller era krav och behov.

Specifikation

Det finns ingen specifikation för denna produkt

Denna webbplats använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.