Kontakta oss

Vårt sortiment

Här hittar du vårt sortiment. Använd vår interaktiva karta för att se produkter i kontext.

Lastbryggor

Lastbryggan är till för att kompensera för skillnaden mellan lastbilens golv och lastrampen.

Vädertätningar

En vädertätning ger skydd mot drag, regn och vind. Det är den som sluter tätt mellan lastbilen och byggnaden. En vädertätning hjälper till att sänka energikostnaderna och eliminera risken för skador på godset.

Branddörr

En branddörr ska se till att människor, utrustning och själva byggnaden skadas så lite som möjligt vid brand. Vi hjälper dig att ta fram en dörr som passar din verksamhet och som uppfyller behoven som finns.

Säkerhetsdörr

Behöver ni en säkerhetsdörr? Vi hjälper dig att ta fram en dörr som passar din verksamhet och som uppfyller behoven som finns.

Kyl- och frysdörrar

Det ställs höga krav på en väl fungerande dörr i ett kyl- eller fryslager. Vi säljer och monterar högkvalitativa kyl-och frysdörrar som klarar tuffa miljöer. Dörrarna är tillverkade av slitstarka material och är robusta och driftsäkra. De har lång livslängd, även under extremt krävande förhållande, och kräver minimalt med underhåll.

Hangarportar

Det finns stora portöppningar. Sedan finns det STORA portöppningar. Har du t ex. en hangar, ett varv eller ett stort lager. Vi säljer och monterar så kallade hangarportar.

Jalusier

Rulljalusier skyddar effektivt mot skadegörelse och inbrott i utsatta miljöer. Till skillnad från rullgaller så har jalusier ingen perforering och förhindrar därmed insyn och ger ännu bättre motståndskraft.

Snabbrullportar

Snabbrullportar finns som inomhus- och utomhusport och används för att optimera trafikflöden, uppnå bättre inomhusklimat och få lägre energikostnader. Det finns många olika typer av snabbrullportar anpassade för olika behov och miljöer. Snabbrullportar är lämplig för en mängd olika branscher såsom logistik, industri och handel.

Takskjutportar

Takskjutporten ger mycket utrymme utan att ta mycket utrymme. Porten öppnas vertikalt uppåt längs med taket vid öppningen.

Kyl- och frysportar

Öppningen till ett kyl- eller fryslager ställer något högre krav på en port än många andra miljöer. Snabb och säker funktion är extra viktigt då sikten ofta är sämre inne i frysrum.

Vikportar

När du har ett begränsat utrymme runt öppningen är vikportar idealiska. De kräver minimalt med sido- och överutrymmen och finns både för inåtgående- och utåtgående öppning. En vikport har få rörliga delar vilket bidrar till hög tillförlitlighet.

Brandgardin

En brandgardin är den ultimata säkerhetslösningen om det skulle börja brinna. De är konstruerade för att automatiskt stängas vid brandlarm – eller rökdetektorssignal vilket gör att de förhindrar spridning omedelbart vilket skyddar liv och egendom.

Brandjalusi

En brandjalusi är den ultimata säkerhetslösningen för både brand och inbrott. De är främst konstruerade för att automatiskt stängas vid brandlarm – eller rökdetektorssignal vilket gör att de förhindrar spridning. Men då den är tillverkad i galvaniserat stål kan den även användas dagligen för avstängningar och som ett tryggt skydd mot inbrott.

Brandskjutport

Brandskjutportar är den ultimata lösningen för stora byggnader såsom parkeringshus, underjordiska garage och köpcentra. De skiljer effektivt olika brandceller åt.

Brandtakskjutport

Här kombineras nyttan med en takskjutport och brandskydd. Portarna kan fås med ljudisolering, inbrottsskydd och röktätning.

Slaggrindar

Slaggrindar är mångsidiga med ett eller två grindblad som öppnas inåt eller utåt, vilket ger en smidig och enkel passage till de flesta anläggningar och fastigheter såsom kommersiella byggnader, industrifastigheter, förskolor, myndighetsbyggnader och bostadsföreningar.

Vikgrind

Vikgrindar är en optimal lösning när hastighet, säkerhet, utrymme och trygghet är i fokus. Vikgrindar är snabböppnande grindar med grindblad som viks ihop när de öppnas, och de har en mindre öppningsradie än till exempel slaggrindar och skjutgrindar. Därför passar en vikgrind bra på platser där det är ont om utrymme och där trafikflödet är intensivt.

Skjutgrind

Skjutgrinden är ett populärt alternativ för anläggningar med höga säkerhetskrav, till exempel industrier som behöver en fjärrstyrd grind. En skjutgrind har fördelen att den kräver mindre utrymme för öppning eftersom den öppnas i sidled. Det gör den till ett bra val när utrymmet framför och bakom grinden är begränsat.

Rotationsgrind

Med en rotationsgrind, eller snurrgrind, kan du reglera flödet av människor som besöker din anläggning då de bara släpper igenom en person i taget. Rotationsgrindar är trygga och driftsäkra lösningar och kan fås både med och utan elektronisk drivenhet.

Bommar

Automatiska eller manuella bommar är ett effektivt och säkert sätt att kontrollera tillträde och hantera in- och utgående trafik till såväl industri som offentliga anläggningar och parker.

Pollare

Pollare används för att reglera och guida och reglera trafik och som påkörningsskydd för fotgängare, cyklister och byggnader. Pollare kan vara en del av en större säkerhetslösning eller fristående.

Påkörningsskydd

Vi erbjuder en rad olika påkörningsskydd som skyddar din port från påkörningar. Påkörningsskydd kan vara en väl värd investering för att förlänga livslängden på porten.

Instyrningsbågar

Instyrningsbågar används för att förhindra skador på industriportar och lastningsplatser vid dockning.

Trailersäkring / hjullåsning

Trailersäkring/hjullösning förhindrar att fordonet plötsligt sätter sig i rörelse medan lastning eller lossning pågår. Systemet gör också så att lastbilen styrs i rätt position.

Kontakta oss

Är du nyfiken på våra produkter och tjänster? Kontakta oss direkt så svarar vi på dina frågor.

Service dygnet runt!

Ring Göteborg 031-23 08 60
Ring Borås 033-23 08 00

Vill du veta mer?

Fyll i vårt formulär Kontakt
Denna webbplats använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.