Kontakta oss

Kontakta oss

Är du nyfiken på våra produkter och tjänster? Eller vill du jobba hos oss? Kontakta oss direkt så svarar vi på dina frågor.

Service dygnet runt!

Ring Göteborg 031-23 08 60
Ring Borås 033-23 08 00

Vill du veta mer?

Fyll i vårt formulär Kontakt

SERVICE I BORÅS OCH GÖTEBORG

Genom att teckna ett serviceavtal med UK Portservice får våra kunder en mer personlig kontakt, och kontinuerlig information om status på alla deras objekt. Dessutom får de tillgång till många års samlad erfarenhet från portbranschen. Vi förvaltar alla era objekt med förebyggande underhåll och akutservice dygnet runt. Blir det fel på portar i en känslig miljö är vi snabbt på plats och reparerar.

VI HAR SERVICE DYGNET RUNT!

Kontakta oss

FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL

Det finns olika regelverk för krav som en port ska uppfylla. Våra kunder kan teckna serviceavtal med oss där vi förvaltar alla kundens objekt med förebyggande underhåll. Vi besöker kundens fastighet 1-2 gånger per år och kollar status på varje objekt. Under besöket utgår vi från ett protokoll och går igenom att portarna uppfyller två områdeskrav:

  • Hälsa och säkerhet
  • Driftsäkerhet

Vid behov hjälper vi till med service och reparation av objekten för att säkerställa funktion och säkerhet. Genom att teckna ett serviceavtal med UK Portservice får våra kunder en mer personlig kontakt, kontinuerlig information om status på alla deras objekt och tillgång till många års sammanlagd erfarenhet från portbranschen.

MONTAGE

UK Portservice erbjuder kostnadseffektiva kompletta lösningar och tar hand om hela portmontaget. Det omfattar bland annat projektering, smide, automation, håltagning, plåtning och fogning. Vi kommer alltid ut och mäter, tittar samt planerar ihop med våra kunder för att hitta den bästa lösningen. Det inkluderar även kringutrustning som exempelvis:

  • Ljus
  • Ljud
  • Kortläsare
  • Ridåvärmare
  • Förseglingar
  • Skyddsklassningar

Sedan får våra kunder en samlad offert som säkerställer att våra kunder får ut det mesta möjliga av sin anläggning med tanke på funktion och säkerhet.

Denna webbplats använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.