GARAGEPORTAR GÖTEBORG

 Säkerhetsdörrar i Göteborg

VI LEVERERAR SÄKERHETSDÖRRAR I GÖTEBORG

Letar du efter säkerhetsdörrar i Göteborg? UK Portservice omfattar försäljning, montage och service av alla sorters dörrar, portar, vädertätningar samt lastbryggor.

Vår verksamhet omfattar framförallt försäljning, montage samt service av portar. Vi utför även vädertätningar och lastbryggor. Eftersom vi har en väldigt lång och gedigen erfarenhet har vi även ett bra samarbete med både kommuner och större företag, men självfallet vänder vi oss också till både privat och offentlig sektor.

 

SÄKERHETSDÖRRAR I GÖTEBORG

Vi säljer, monterar, reparerar och erbjuder service av säkerhetsdörrar. Våra leverantörer tillhandahåller dörrar till villor och fastigheter som kan anpassas efter dina önskemål. Våra portar finns som både säkerhetsdörrar, brandgardiner, brandskjutportar, slaggrindar och snabbgående vikgrindar. Portarna finns alltså i många varierande utförandet som gör att vi kan garantera att du hittar något som passar dig. 

VILKA ÄR VI?

1996 grundade Ulf Kvist UK Portservice. Till en början drevs företaget av Ulf och då som ett enmansföretag, där service och underhåll stod i fokus. Allt eftersom det goda ryktet spred sig växte UK Portservice vilket har resulterat i att företaget idag har kontor i Borås och Göteborg. På så vis täcker UK Portservice hela Västsverige.

Vi tillhandahåller både akut service samt underhållsservice enligt avtal eller enligt överenskommelse gällande alla våra tjänster och säkerhetsdörrar i Göteborg. Ofta har man inte tid eller möjlighet att vänta och då är det en trygghet för dig som kund att vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig om något oförutsett skulle dyka upp. 

I dagsläget arbetar vi även med att utveckla en jourverksamhet i samråd med våra samarbetspartners. 

GARAGEPORTAR

AKUT SERVICE

SÄKERHETSDÖRRAR I GÖTEBORG

Våra säkerhetslösningar

Vi har lång erfarenhet av försäljning och service av säkerhetsdörrar i Göteborg. Våra produkter består, förutom av säkerhetsdörrar, av dessa:

BRANDGARDINER
Konstruerade för att stängas automatiskt vid signal från rökdetektor och brandlarm. Skyddar effektivt mot bränder och passar bäst i offentliga byggnader, köpcentrum, kommunala och statliga byggnader samt i industrilokaler. 

BRANDSKJUTPORTAR
Rök- och brandskyddade skjutportar som är anpassade där personer vid brand behöver skyddas mot spridning av rök och eld. Passar utmärkt i industrier och andra stora lokaler. 

SLAGGRIND
Motordrivna grindar från Heras där grindbladen rör sig i passageriktning. Kan erhållas som enkel grind eller i dubbeltutförande. 

SNABBGÅENDE VIKGRINDAR
Rambyggda stålvikportar av svetsade och varmförzinkade stålprofiler som tål tuffa tag. Kan konstrueras som handmanövrerade eller med eldrift och tillverkas i flera olika utföranden. 

Ring eller skicka ett mail om ni har några frågor!